Yaşam

Uyuşturucu şüphelilerden ilginç kodlama! Eroine ‘Erol abi’ metamfetamine ‘Metin abi’

Muş’ta narkotik ekipleri uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu düzenledi. Sekiz kişi gözaltına alınırken şüphelilerin Metamfetamin maddesini ‘Metin abi’, eroini ise ‘Erol abi’ olarak kodlandırdıkları belirlendi.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürü idaresinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve 118 polisin katıldığı operasyonda, sekiz şüpheli gözaltına alındı.

Muş Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonun sabah erken saatlerde 118 polisin katılımıyla düzenlendiği kaydedildi.

Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda iki Kalaşnikof piyade tüfeği, bu silaha ait 87 fişek, beş ruhsatsız tabanca ile dört şarjör ve 38 fişek, toplam 31,67 gram esrar, 17,03 gram metamfetamin, 1,84 gram sentetik uyuşturucu (bonzai) maddesi ve PKK terör örgütüne ait kitap ele geçirildi.

Muş’ta 118 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, “torbacı” diye tabir edilen 8 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı, silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Evlerde ve eklentilerinde yapılan aramada, 2 kalaşnikof tüfek, 5 ruhsatsız silah, 87 fişek, 38 mermi, 31,67 gram esrar ve 18,87 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Öte yandan şüphelilerin, metamfetamin maddesini ‘Metin abi’, eroini ise ‘Erol abi’ olarak kodlandırdıkları belirlendi.

Gözaltındaki şüphelilerin işlemleri sürüyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu