Yaşam

Sedat Peker’den İmamoğlu paylaşımı

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamalarına karşı yaptığı paylaşımı yeniden paylaştı.

Sedat Peker İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına karşı sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımı yeniden paylaştı.

İBB Başkanı İmamoğlu paylaşımında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman” demişti. Sedat Peker de bu mesajı yeniden paylaştı.

İmamoğlu paylaşımına şöyle

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman.”

‘SEDAT PEKER PARTİ KURMAYA HAZIRLANIYOR’

Öte yandan, gazeteci Barış Yarkadaş, geçtiğimiz haftalarda, Sedat Peker’in bir siyasi parti kurma hazırlığı içinde olduğunu iddia ederek Peker’in Türkiye’ye döneceğini ve siyaset yapacağını öne sürmüştü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu