Politika

Erdoğan’la görüşen Süleyman Soylu’dan ‘cinnet’ açıklaması

Odatv’nin sorularını yanıtlayan AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, iddialara doğrudan “Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir” diyerek yanıt verdi.

Partisinden istifa edip yeni bir parti kuracağı iddiaları ile gündemde olan AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, 17 Temmuz’da Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Soylu’nun talebi üzerine gerçekleştiği belirtilen görüşmenin ardından Oda TV’ye konuşan Soylu, yeni parti kuracağına ilişkin iddialara, “Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir” sözleriyle yanıt verdi.

Soylu “Ayrı bir siyasi parti kuracak diyen dedikoduculara söylüyorum” diyen Soylu, “40 yıl oldu siyasi hayatım… Siyaseti, dedikodular mühendislikler değil Allaha millete doğrulara olan sadakat belirler” ifadelerini kullandı.

Soylu siyasi hayatının geleceği ile ilgili soruya da “Ailemizin mücadelesinin yeri AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır” diye yanıtladı.

Soylu Erdoğan ile yaptıkları görüşmeye dair soruya da  “Cumhurbaşkanı ile bir görüşmedir. Siz de takdir edersiniz ki mahrem” ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu