Politika

Kulis: Erdoğan ve Bahçeli seçim tarihini belirledi!

Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 canlı yayınında çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı. Yarkadaş, Saray’da buluşan Erdoğan ile Bahçeli’nin seçim tarihini konuştuklarını ve seçim için 9 Nisan 2023 tarihinin gündeme geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Beştepe’de görüştü. Basına kapalı olan görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli, Erdoğan’a 99 adet gül verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da doğum günü 1 Ocak olan MHP liderine üzerinde 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

Söz konusu görüşmeye ilişkin AKP kulislerinde konuşulanları, tv100 ekranlarında yayımlanan Sağlı Sollu programında Gazeteci Barış Yarkadaş aktardı. 

Gazeteci Yarkadaş, Erdoğan – Bahçeli görüşmesinden sonra AK Partili isimlerle görüştüğünü belirterek, “Bugün Erdoğan’la Bahçeli’nin görüşmesinin öncesi ve sonrasında tanıdığım AK Partilileri aradım, seçimlerin 9 Nisan 2023 tarihinde yapılmasının konuşulduğu hatta listelere girmesi beklenen il başkanlarının önümüzdeki günlerde istifalarının alınacağı söylendi”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu