Yaşam

Narin’in kayboluşu hakkında Haluk Levent’ten dikkat çeken paylaşım

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu Diyarbakır’da kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan küçük kız çocuğu Narin Güran’ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarının 8’inci gününde gözaltına alınan şüphelinin Narin Güran’ın ağabeyi olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelinin ağabeyi E.G. (18) olduğu öğrenildi. Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği, yapılacak incelemeden sonra ise tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi.

Narin’in ağabeyi gözaltına alındıktan sonra konuyla ilgili  Haluk Levent, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Levent, paylaşımında AHBAP platformunda araştırma yapıldığını belirterek “Abisinin kolunda ısırık izleri çıktı. ‘Kendim kendimi ısırdım’ dedi. Konu adli tıp’a intikal etti. Sonuç bekleniyor. Aile ve amca ilişkileri biraz karışık. Yetkililer bu özel durumu da araştırıyorlar. Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu