Yaşam

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Amedspor maçı için Diyarbakır’da

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor’un sezondaki ilk maçını izlemek için Diyarbakır’a geldi. Vali, Emniyet Müdürü ve Büyükşehir Belediye Eş Başkanları ile yemekte buluştu.

Hacıosmanoğlu’nu Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı karşıladı. TFF Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan’ın yanı sıra amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri de Hacıosmanoğlu’na eşlik etti.

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesine giden Hacıosmanoğlu, beraberinde Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın da bulunduğu heyetle Ulu Cami, Dört Ayaklı Minare ve Surp Giragos Ermeni Kilisesi’ni gezerek yapılar hakkında bilgi aldı. Amedspor taraftarlarıyla fotoğraf çektirdi.

Ardından heyet organize edilen yemek için Cemilpaşa Konağı’na geçti. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun da yemeğe katıldı. Yemek öncesi basın alandan çıkarıldı.

Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı seçilmeden önce yaptığı açıklamada “Amedspor ile görüştüm. ‘Spor kardeşliktir’ diyorlar. Onlara da destek olmak lazım. Nasip eder ve seçilirsem, ilk maçı da Diyarbakır’da izleyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu